Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι “νέοι” Τζέιμς Μποντ – ΦΩΤΟ

Για τους φίλους του κινηματογράφου μια είναι η πιο επίκαιρη ερώτηση των  τελευταίων ημερών: Ποιος θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ.

Πριν από λίγο καιρό ο Ντάνιελ Κρεγκ έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει να υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007 για δύο ακόμη ταινίες, με τα διεθνή δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο ηθοποιός απέρριψε συμβόλαιο αξίας 88 εκατομμυρίων ευρώ από την MGM.

Και μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να αποτελεί πλέον παρελθόν για την κορυφαία κινηματογραφική σειρά, ωστόσο η συζήτηση γύρω από το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον 007 στην επόμενη ταινία του καλά Τζέιμς Μποντ κρατεί.

Μετά την Τζίλιαν Άντερσον, την πρωταγωνίστρια του Χ – Files η οποία αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο,  και τον Τομ Χίντλεστον, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν υποδύθηκε τον “Λόκι” στην ταινία “Θορ” στη λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα μπαίνει και ο διάσημος χορευτής και ηθοποιός Τζέιμι Μπελ.

Ο Τζέιμι Μπελ , το αστέρι του “Μπίλι Έλιοτ” φαίνεται πως έχει μιλήσει ήδη με τους παραγωγούς των ταινιών του Τζέιμς Μποντ , οι οποίοι  δηλώνουν ενθουσιασμένοι μαζί του.

Πάντως,μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ.

Πηγή: telegraph.co.uk

Δείτε επίσης:

Η Πάμελα Άντερσον πριν από 27 χρόνια – ΦΩΤΟ

Η Ρία Αντωνίου μαζί με τον Βαλεντίνο Ρόσι – ΦΩΤΟ

Ελληνίδα ηθοποιός έπαθε κρίση πανικού την ώρα της παράστασης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ