Μεγάλες αλλαγές στο iPhone 7

Είναι γνωστό ότι η Apple δίνει μεγάλη βάση στο πάχος των smartphones της, αλλά τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus λόγω του 3D Touch είχαν λίγο μεγαλύτερο πάχος, σε σύγκριση με τους προκατόχους iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Για παράδειγμα, το iPhone 6s είναι στα 7.1 χιλιοστά από τα 6.9 που ήταν το iPhone 6, ενώ το iPhone 6s Plus πήγε στα 7.3 χιλιοστά από τα 7.1 του iPhone 7 Plus.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple θα βάλει το iPhone 7 «σε δίαιτα» μειώνοντας το πάχος του σε μόλις 6.5 χιλιοστά. Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι θα βγάλει την 3.5 χιλιοστών υποδοχή για τα ακουστικά, γεγονός που θα της δώσει το περιθώριο να μειώσει το πάχος, αν και πολλοί ήλπιζαν αυτό να βοηθήσει στην αύξηση της μπαταρίας.

Οι πληροφορίες δεν αποκλείουν και μια ενδεχόμενη αύξηση στο μέγεθος της μπαταρίας. Έχει ακουστεί ότι η μπαταρία του iPhone 7 θα είναι κατά 6.5% μεγαλύτερη από του iPhone 6s, πηγαίνοντας από 1715mAh σε 1826mAh.

Επιπλέον, για τη νέα ναυαρχίδα της Apple φημολογείται ότι οι γραμμές για τις κεραίες δεν θα είναι τόσο εμφανείς, ότι θα είναι αδιάβροχη και ότι θα υπάρχει μια έκδοση του iPhone 7 Plus με dual-camera στην πλάτη. Ακόμη έχουμε 5 μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

 

Πηγή techblog.gr

Διαβάστε επίσης:

Apple – Πατέντα για Macbook με πληκτρολόγιο αφής 

iPhone 7- Διέρρευσε το εξωτερικό περίβλημα χωρίς γραμμές για κεραία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ