Τον πυροβόλησαν σε ζωντανή μετάδοση στο facebook

Η αστυνομία του Σικάγο διεξαγάγει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση μιας απόπειρας δολοφονίας που μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook.

Το θύμα κατέγραφε τον εαυτό του σε απευθείας σύνδεση σε ένα βίντεο που είχε αναρτηθεί στο facebook, όταν δέχθηκε πυρά από έναν άγνωστο άνδρα.

«Την 31η Μαρτίου, ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών υπέστη πολλά τραύματα από σφαίρες. Βρέθηκε στο στόχαστρο ενός κακοποιού που τον προσέγγισε και κατόπιν το διέφυγε με ένα όχημα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Σικάγο.

Στο βίντεο διάρκειας μικρότερης των δύο λεπτών διακρίνεται ένας άνδρας, να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του σε δημόσιο δρόμο. Ξαφνικά ξεσπούν πυροβολισμοί, το θύμα φαίνεται να πέφτει στο έδαφος, ενώ η κάμερα του κινητού του τηλεφώνου συνεχίζει να καταγράφει τον φερόμενο δράστη, που κρατάει με τα δυο του χέρια ένα περίστροφο.

«Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Mont Sinai και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη» διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Πράκτορες της CIA ξέχασαν… εκρηκτικά σε σχολικό λεωφορείο

Στο στόχαστρο του ISIS η καγκελαρία της Γερμανίας – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ