Αυτός είναι ο επιβάτης που έβγαλε selfie με τον αεροπειρατή – ΦΩΤΟ

Ο επιβάτης ο οποίος, όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αεροπειρατείας του αεροσκάφους της Egypt Air, αλλά έφτασε στο σημείο να βγάλει και selfie με τον Αιγύπτιο αεροπειρατή είναι ο Βρετανός Μπεν Ινς.

Ο Μπεν Ινς είναι Βρετανός ελεγκτής υγιεινής και ασφάλειας από το Λέστερ, 26 ετών, που ζει στο Αμπερντίν.

Ο ίδιος την χαρακτήρισε ως την καλύτερη selfie ever αλλά, όπως αποκάλυψε, φοβήθηκε να αποκαλύψει στην τρομοκρατημένη μητέρα του τι… έκανε. Άλλωστε, της είχε στείλει μήνυμα πως ήταν στο αεροπλάνο όπου έγινε αεροπειρατεία και αντί για το Κάιρο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο Μπεν Ίνς ήταν ένας από τους τέσσερις επιβάτες που κρατήθηκαν όμηροι στις έξι ώρες που διήρκεσε το θρίλερ στη Λάρνακα. Αντί να πανικοβληθεί, ο 26χρονος Βρετανός έμεινε ψύχραιμος και μόλις έβγαλε τη φωτογραφία με τον αεροπειρατή, την έστειλε στους φίλους του. «Δεν ξέρω γιατί το έκανα», είπε όταν ρωτήθηκε γιατί πόζαρε με τον αεροπειρατή. «Ήθελα να μείνω χαρούμενος παρά τις αντιξοότητες», πρόσθεσε.

«Σκέφτηκα πως αν η βόμβα ήταν αληθινή, δεν είχα τίποτα να χάσω στην ουσία και βρήκα την ευκαιρία να πλησιάσω για να τη δω», είπε. Έτσι, ζήτησε από ένα μέλος του πληρώματος να μεταφέρει στον Αιγύπτιο αεροπειρατή το παράξενο αίτημά του.

«Εντάξει» είπε ο 59χρονος και κάπως έτσι βγήκε η selfie που ο Ινς χαρακτήρισε «την καλύτερη της ζωής του». Και περήφανος για το… κατόρθωμα, την έστειλε στους φίλους του, γράφοντας: «Ξέρετε ότι ο φίλος σας δεν παίζει μ’ αυτά. Βάλτε ειδήσεις!».

Διαβάστε επίσης:

Επιβάτης έβγαλε selfie με τον αεροπειρατή – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ