Συνεχίζονται οι έρευνες στο Παρίσι, βρέθηκε μικροποσότητα εκρηκτικής ύλης – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται σε γαλλικά, αλλά και διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομική επιχείρηση σε προάστιο του Παρισιού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα παρά τη σύλληψη ενός άνδρα, αλλά και την ανεύρεση εκρηκτικής ύλης σε διαμέρισμα, όπου φέρεται να διέμενε ο συλληφθείς.

Τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως για πολλές ώρες, η λεωφόρος «Τζενεράλ Ντελάμπρ» στο  Argenteuil εκκενώθηκε και έγιναν έρευνες σε πολυκατοικία, η οποία εκκενώθηκε και δημιουργήθηκε ασφαλής περίμετρο περίπου 200 μέτρων. Στο σημείο κατέφθασε άμεσα κλιμάκιο από πυροτεχνουργούς που έκανε έρευνες σε διαμερίσματα, κοινόχρηστους χώρους, αλλά και το πάρκινγκ. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η σύλληψη του ύποπτου και εν τέλει γύρω στις δέκα και κάτι (σ.σ. δεν προσδιορίζεται ακριβής ώρα) βρέθηκε μικρή ποσότητα εκρηκτικών, η φύση της οποίας δεν έχει προσδιοριστεί. Και αυτά την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες, όπως μετέδωσε το RTL και υπογράμμιζε πως ίσως διαρκέσουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το βέβαιο είναι πως οι γαλλικές Αρχές παρουσιάζονται σίγουρες πως ο ύποπτος προετοίμαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα κατά δήλωση και του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, Μπερνάρ Καζνέβ, ενώ όταν το κυβερνητικό στέλεχος ρωτήθηκε για το αν ο συλληφθείς έχει σχέση με τις επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στην «Πόλη του Φωτός» ή με τα πρόσφατα χτυπήματα στις Βρυξέλλες απάντησε πως «δεν υπάρχει κάποιο απτό στοιχείο».

Διαβάστε επίσης:

Καζνέβ: Ματαιώσαμε τρομοκρατικό χτύπημα εντός Γαλλίας

Συναγερμός στο Παρίσι – Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη- ΦΩΤΟ

ΤΩΡΑ – Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Παρίσι, συνελήφθη, ήδη, ένας ύποπτος

Παρίσι: Εκκενώθηκε πολυκατοικία με εκρηκτικούς μηχανισμούς, επιβεβαιώνεται μία σύλληψη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ