Τεξανός ξόδεψε 6 εκατ. δολάρια για τα γενέθλια της κόρης του – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μάγια Χένρι ήθελε να γιορτάσει τα 15α γενέθλιά της με στιλ και φυσικά ο πολύ πλούσιος πατέρας της Τόμας Τζέι Χένρι δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι.

Οι καλεσμένοι της είχαν λοιπόν την χαρά να ακούσουν ζωντανά τον ράπερ Pitbull καθώς και τον Νικ Τζόνας, που κλήθηκαν αφού ο περήφανος μπαμπάς τους κατέβαλε 6 εκατ. δολάρια για το παρτι.

Οι 600 επισκέπτες της Μάγιας έκπληκτοι κοιτούσαν ανθισμένες κερασιές ύψους 9 μέτρων σε πλήρη άνθηση, τοίχους με τριαντάφυλλα, σιντριβάνια, και μια αίθουσα χορού γεμάτη με σειρές από αριστοκρατικά έπιπλα και εκθαμβωτικές πεταλούδες να κρέμονται από την οροφή.

«Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν και στους καταπληκτικούς γονείς μου, που έκαναν κυριολεκτικά τα όνειρά μου πραγματικότητα» δήλωσε η 15χρονη Μάγια.

Ο υπερήφανος πατέρας δήλωσε: «Η μητέρα της κι εγώ θέλαμε να της προσφέρουμε μία αξέχαστη βραδιά για να θυμάται την μετάβασή της στην ενήλικη ζωή. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Μάγια».

Δείτε επίσης:

Ο Σπαλιάρας στη γραμμή Γκλέτσου: Δεν είναι κακό κάποιος να έχει εμπειρίες στη ζωή του – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ