Ο Τραμπ, η σύζυγος και οι προσβολές σε Μεξικανούς και Μουσουλμάνους

H σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, ότι ο σύζυγός της δεν προσβάλλει τους Μεξικανούς και ότι το σχέδιό του να απαγορεύσει στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ είναι προσωρινό.

Το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, ηλικίας 45 ετών, διευκρίνισε ότι η ίδια ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπει η μεταναστευτική νομοθεσία ώστε να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα.

«Όχι, δεν το πιστεύω ότι προσέβαλε τους Μεξικανούς. Μίλησε για παράτυπους μετανάστες. Δεν μίλησε για όλους» τους μετανάστες υποστήριξε η Μελάνια Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Σχετικά με την χορήγηση της αμερικανικής υπηκοότητας στην ίδια, επισήμανε:

«Τήρησα τον νόμο όπως πρέπει».

Και πρόσθεσε ότι «δεν είναι σωστό να πω “εντάξει, αφήστε με εμένα να παραμείνω εδώ και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει”».

Όταν ο μεγιστάνας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο τον Ιούνιο είχε κατηγορήσει το Μεξικό ότι στέλνει στις ΗΠΑ πρόσωπα που «προκαλούν προβλήματα». Οι Μεξικανοί «φέρνουν μαζί τους τα ναρκωτικά. Φέρνουν την εγκληματικότητα. Είναι βιαστές» είχε πει εκείνη την εποχήι.

Αναφορικά με τα σχέδια του συζύγου της να απαγορεύσει στους μουσουλμάνους την είσοδο στις ΗΠΑ, η 45χρονη διαβεβαίωσε ότι το μέτρο αυτό «θα είναι προσωρινό και δεν θα αφορά όλους τους μουσουλμάνους».

«Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που φθάνουν στην χώρα, τι θα κάνουν και για αυτό ακριβώς μίλησε για (το συγκεκριμένο μέτρο). Είναι προσωρινό» τόνισε η Μελάνια Τραμπ.

Η ίδια έφθασε στις ΗΠΑ το 1996 και παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο δύο χρόνια αργότερα.

Το πρώην μοντέλο κι ενδεχόμενως επόμενη Πρώτη Κυρία της χώρας επισήμανε ωστόσο ότι δεν συμφωνεί πάντα με τον σύζυγό της.

«Όχι, δεν συμφωνώ (πάντα) και του το λέω. Του λέω αυτό που σκέφτομαι. Κάποιες φορές με ακούει, κάποιες όχι» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η Τραμπ δήλωσε ότι ενημερώνεται για κάθε πτυχή της επικαιρότητας και μάλιστα τηλεφωνεί στον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ πολλές φορές την ημέρα για να του πει τη γνώμη της.

Εξήγησε δε ότι εμφανίζεται σπάνια στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας διότι είναι μητέρα πλήρους απασχόλησης και μεγαλώνει τον γιο τους, τον Μπάρον, ηλικίας 9 ετών.

Τι ακριβώς τη γοήτευσε στον 69χρονο σύντροφό της;

«Το πνεύμα του. Μια απίστευτη ευφυΐα. Το πόσο έξυπνος είναι. Το πόσο γοητευτικός είναι. Η ενέργειά του» απάντησε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ vs Apple για το software στο iPhone του μακελάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τζόνι Ντεπ βγάζει την μάσκα του Τραμπ και τρομάζει το διαδίκτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Η κόντρα του πάπα Φραγκίσκου με τον Ντόναλντ Τραμπ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ