Η κίνηση ανθρωπιάς μιας δασκάλας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- ΦΩΤΟ

Διαφορετικά αποφάσισε να περάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μία δασκάλα από το Λίβερπουλ, δίνοντας και παράδειγμα στους μαθητές της.

Η 43χρονη Μισέλ Λάνγκαν παρότρυνε τους 150 μαθητές της να αγκαλιάσουν τους άστεγους με αγάπη και ζεστασιά αυτή την ημέρα. Όπως δήλωσε η ίδια στο ABC News άρχισε να συγκεντρώνει κασκόλ για τους άστεγους εδώ και λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια ζήτησε από τους μαθητές της των σχολείων της περιοχής της να γράψουν επιστολές αγάπης που θα συνόδευαν το κάθε κασκόλ.

«Νομίζω ότι είναι καλό για τα παιδιά να έχουν αυξημένη ευαισθησία για τους αστέγους, αλλά και να στείλουν και ένα μήνυμα που θα έφτιαχνε κάπως τη διάθεση των αστέγων. Και πραγματικά τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που θα βοηθούσαν», δήλωσε η Λάνγκαν.

Η 43χρονη δασκάλα, σύμφωνα με το Yahoo news, έχει ιδρύσει την οργάνωση «The Story Arc» και όπως δήλωσε ήδη έχει ξεκινήσει «να τυλίγεται το Λίβερπουλ με αγάπη» και κάλεσε τα παιδιά του Merchant Taylors’ School να γράψουν τις κάρτες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα έδιναν στους άστεγους.

Πηγή φωτογραφιών: abcnews.go.com

Διαβάστε επίσης:

O καλλιτέχνης που “έντυσε” το Βερολίνο με σωσίβια προσφύγων – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ