Νέο σκάνδαλο με τα email της Χίλαρι – ΦΩΤΟ

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση με τα email της Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Μετά την επιβεβαίωση του FBI ότι ερευνά την ηλεκτρονική αλληλογραφία της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον είχε θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας, ένα νέο σκάνδαλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την ιστοσελίδα gawker.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Κλίντον «έθετε» όρους στους δημοσιογράφους προκειμένου να τους παρέχει τις πληροφορίες που ζητούσαν.

Συγκεκριμένα, σε email που αντάλλαξε ο εκπρόσωπος της Κλίντον, Φίλιπ Ρέινς με τον Μαρκ Άμπιντερ, έναν δημοσιογράφο του περιοδικού The Atlantic, φαίνεται ο  Άμπιντερ να ζητά από τον Ρείνς ένα αντίγραφο της ομιλίας που επρόκειτο να εκφωνήσει η Κλίντον στο Συμβούλιο των Διεθνών Σχέσεων.

Η απάντηση του Ρέινς ήταν «Ναι, αλλά υπό όρους».

Ο δημοσιογράφος απάντησε «OK» και ο Ρέινς του παρουσίασε τις απαιτήσεις της Κλίντον: «1ον, με δικά σου λόγια περιέγραψε τις δηλώσεις της Κλίντον ως “δυναμικές”. 2ον, επισήμανε ότι στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, όλοι οι απεσταλμένοι – από τον Χόλμπρουκ και τον Μίτσελ μέχρι τον Ρος – κάθονται μπροστά από την Κλίντον και τόνισε ότι αυτό δεν αποτελεί σύμπτωση και, 3ον, μην πεις ότι σε εκβιάσαμε!».

Πηγή: gawker

Δείτε επίσης:

Το FBI ερευνά τα email της Χίλαρι Κλίντον

Υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον ψηφίζουν για αντιπρόεδρο τον… Καρλ Μαρξ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ