Στο νοσοκομείο η Ζα Ζα Γκαμπόρ

Η σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, η 99χρονη Ζα Ζα Γκαμπόρ, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, είπε ο σύζυγός της, εκφράζοντας την ευχή ότι θα επιζήσει για να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια του χρόνου.

Ο ένατος σύζυγός της, Φρέντερικ Πριντς φον Άνχαλτ, είπε στο Reuters ότι η Γκαμπόρ εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο UCLA τη Δευτέρα με αναπνευστικά προβλήματα.

Η Γκαμπόρ, η οποία είναι ουγγρικής καταγωγής και πρωταγωνίστησε σε ταινίες του ’50 (όπως την “Μουλέν Ρουζ” και την “Λίλι”), είναι κατάκοιτη εδώ και χρόνια μετά από τον χειρουργικό ακρωτηριασμό ενός ποδιού και άλλες επιπλοκές.

«Περιμένουμε τους χειρούργους να αφαιρέσουν τον καθετήρα σίτισής της και να τοποθετήσουν καινούργιο. Δεν έχουμε ημερομηνία για το χειρουργείο ακόμα», είπε ο φον Άνχαλτ, ο οποίος πρόσθεσε ότι για την ηλικία της, η υγεία της δεν είναι καθόλου άσχημη. «Μιλάει λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. Αντέχει ακόμα. Ελπίζω να αντέξει για ακόμα μερικά χρόνια, και να γιορτάσει τα εκατοστά της γενέθλια του χρόνου. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Εδώ έζησε τις τελευταίες στιγμές της η Θάτσερ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ