Ο ISIS απειλεί τους Anonymous

Βρετανός υποστηρικτής του «Ισλαμικού κράτους» καλεί τον «Αλλάχ να σπάσει τους λαιμούς» των Anonymous, οι οποίοι κάνουν τον δικό τους «πόλεμο» στην διαδικτυακή προπαγάνδα της τρομοκρατικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (29/1) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο, στο οποίο Βρετανός οπαδός του ISIS προειδοποιεί τους χάκερς να σταματήσουν όλες τις ενέργειες, που κάνουν εις βάρος της οργάνωσης.

Πρόκειται για βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο διάρκειας 30 δευτερόλεπτων με τον μασκοφόρο άνδρα να εμφανίζεται με άρτια λονδρέζικη προφορά και να διαβάζει το Κοράνι. Και γι’ αυτό υπάρχει η εκτίμηση πως πρόκειται Βρετανό υπήκοο με τον διδάκτωρ του πανεπιστημίου του Γουόργικ, Πίτερ Σταρ, που είναι ειδικός στα αραβικά θέματα, να δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα, «Express», εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα

Υποστήριξε πως ο Βρετανός Τζιχανιστής «διατάζει με τους στίχους, που διαβάζει από το Κοράνι, τους μουσουλμάνους να στραφούν μακριά από τους ειδωλολάτρες Anonymous» και επισημαίνει ότι «τους καλεί να σκοτώνουν τους χάκερς».

ΠΗΓΗ: Express.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες φωτογραφίες του «Τζιχάντι Τζον» χωρίς μάσκα

Νέο βίντεο-σοκ των τζιχαντιστών

Europol: Οι τζιχαντιστές προετοιμάζουν “μεγάλης κλίμακας επιθέσεις” στην Ευρώπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ