Fox News: O Tραμπ ήθελε 5 εκ. δολάρια για να έρθει στο debate

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, Ντόναλντ Τραμπ, όχι μόνο δεν παρουσιάστηκε στο debate που διεξήγαγε ο τηλεοπτικός σταθμός Fox Νews ,αλλά κατηγορείται επίσης από τους υπεύθυνους τους καναλιού ότι τους ζήτησε 5 εκατ. δολάρια, προκειμένου να τους τιμήσει με την παρουσία του.

Και το παρασκήνιο δεν τελειώνει εδώ, εφόσον ο Τραμπ αποκάλεσε «μπίμπο» την ξανθιά, εκκεντρική δημοσιογράφο του Fox.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και η Μέγκιν Κέλι, η δημοσιογράφος του Fox Νews, έρχονται σε σύγκρουση, δεδομένου ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει δείξει πολλές φορές την αντιπάθειά του προς το πρόσωπό της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του τελευταίου debate είχε απειλήσει πως θα μποϊκοτάρει τη διαδικασία, αν δεν απομακρυνθεί η  συγκεκριμένη δημοσιογράφος, όπως και τελικά έκανε.

Από την πλευρά της, η Μέγκιν Κέλι χαρακτηρίζει τον Τραμπ σεξιστή και αρνείται να ζητήσει συγγνώμη για τις κατηγορίες που τις αποδίδει για μεροληψία σε βάρος του.

«Έχω μηδενικό σεβασμό για την Μέγκιν Κέλι. Δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σε αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Πιστεύω ότι οι ερωτήσεις της την τελευταία φορά ήταν γελοίες», δηλώνει ο Τραμπ κάθε φορά που τον ρωτάνε για την αντιπάθειά του απέναντι στη δημοσιογράφο.

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν ο Τραμπ κατάλαβε ότι το Fox News δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την απουσία του, τότε έσπευσε να χαρακτηρίσει  την Μέγκιν Κέλι “bimbo” στο λογαριασμό του στο Twitter. « Είναι (ικανό) αυτό το μπίμπο να κάνει πολιτικές – προεδρικές ερωτήσεις;», έγραψε στην ανάρτησή του.

Τελικά, ο δισεκατομμυριούχος μπορεί να μην παρευρέθηκε ποτέ στο debate του Fox ωστόσο, ο ίδιος διοργάνωσε εκδήλωση «απάντηση» στην τηλεμαχία του καναλιού, με πρόσχημα τη συγκέντρωση δωρεών για οργανώσεις βετεράνων και συγκέντρωσε περίπου 6 εκατ. δολάρια.

 

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Τραμπ για τη δημοσιογράφο:

Πηγή:thehill.com

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν θα πάει στο debate ο Ντόναλντ Τραμπ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ