Γιατί το Google Earth κρύβει αυτές τις τοποθεσίες; – ΦΩΤΟ

Mπορεί το Google Earth να έχει διευκολύνει τις ζωές μας και να μας έχει φέρει όλους πιο κοντά , ωστόσο υπάρχουν τοποθεσίες που η μηχανή αναζήτησης κρύβει από τους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα, με τους υπερασπιστές των θεωριών συνομωσίας αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν μυστικές πόλεις και περιοχές δοκιμών UFO και  εμφανίζονται θαμπές, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εντελώς εξαφανισμένες από τους  χάρτες της Google.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις περιοχές που παραμένουν κρυμμένες στο Google Earth.

Περιοχή HAARP, σύνορα Ουάσιγκτον-Όρεγκον

Το Haarp (High Frequency Active Auroral Research Program) βρισκόταν κοντά στα σύνορα της Ουάσιγκτον-Όρεγκον.

Συνομωσιολόγοι ισχυρίζονται ότι το HAARP ήταν ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες, και μερικοί πιστεύουν είναι ένας χώρος δοκιμών UFO.

Η μυστική πόλη, Ρωσία

Το 1986, οι Ρώσοι είπαν ότι υπήρχαν δεκάδες κλειστές πόλεις, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να ζουν σε αυτές.

Σήμερα υπάρχει μια περιοχή της Ρωσίας στη σιβηρική τούνδρα που εμφανίζεται θολή στο Google , χωρίς κανένας να γνωρίζει το λόγο.

Φυλακή Portlaoise στην Ιρλανδία

Πρόκειται για μία φυλακή υψίστης ασφαλείας η οποία έχει μερικούς από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της χώρας.

Αίσθηση προκαλεί πως η εικόνα από το Google Earth αποδεικνύει πως τα χρώματα από την φωτογραφία του δορυφόρου δεν είναι συμβατά  με το περιβάλλον.

Αυτό συμβαίνει γιατί  η εικόνα της φυλακής στο Google Earth είναι αυτή μιας άλλης φυλακής,  έτσι ώστε να μην μπορέσει κάποιος να σχεδιάσει απόδραση.

 

Οι Νήσοι Φερόες, Δανία

Οι Νήσοι Φερόες είναι ένα αυτοδιοικούμενο αρχιπέλαγος, που ανήκει από γεωγραφική άποψη στη Δανία. Ενα μεγάλο όμως κομμάτι αυτής της περιοχής  λείπει από τον χάρτη της Google, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς στρατιωτικής βάσης του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο νησί Βάγκαρ.

Διυλιστήριο πετρελαίου Százhalombatta στην Ουγγαρία

Το διυλιστήριο πετρελαίου Százhalombatta στην Ουγγαρία ζήτησε από την Google να έχει χρώμα πράσινο και το κτίριο και τα εδάφη του να αφαιρεθούν από τις δορυφορικές της εικόνες της.

Η αεροπορική βάση Volkel, Ολλανδία

Σύμφωνα με τον πρώην Ολλανδό πρωθυπουργό Ruud Lubbers, υπάρχουν 22 αμερικάνικες πυρηνικές βόμβες αποθηκευμένες στις δεξαμενές καυσίμων του Volkel.

Η περιοχή του Volkel είναι επίσης καμουφλαρισμένη στο Google Earth.

Βαλένθια, Φιλιππίνες

Ένα μέρος της πόλης των Φιλιππίνων, Βαλένθια, που πιστεύεται ότι είναι η έδρα του προγράμματος αντιπυραυλικής άμυνας της κυβέρνησης , εμφανίζεται θαμπό για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Κουνούπια απειλούν το καρναβάλι στο Ρίο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ