Πέντε κορυφαία στελέχη του Twitter αποχωρούν από την εταιρεία

Τέσσερα ανώτερα στελέχη του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν από την εταιρεία, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του διευθύνων συμβούλου Τζακ Ντόρσι.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσι έγραψε σε ανάρτησή του την Κυριακή το βράδυ ότι από την ομάδα του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν η Κέιτι Τζέικομπς Στάντον υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης, ο Κέβιν Γουέιλ υπεύθυνος προϊόντων, ο επικεφαλής του τμήματος μηχανικής ‘Αλεξ Ρόετερ και ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων Μπραίαν Σίπερ.

Αναφερόμενος σε αυτό που χαρακτήρισε ως ανακρίβειες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντόρσι εξήρε τα 4 στελέχη για τη δουλειά αλλά και τη συμβολή τους στην εταιρεία, δηλώνοντας πως αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει την αποχώρησή τους.

Επίσης, την Κυριακή το βράδυ ο Τζέσιον Τοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας video streaming του Twitter ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από την εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα εικονικής πραγματικότητας της Google. Ο Ντάρσι δεν τον είχε αναφέρει καν στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: AΠΕ

 

Δείτε επίσης:

Η Google προτείνει την εκδίωξη του ISIS από το διαδίκτυο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ