Ο ISIS δημοσιεύει φωτογραφίες των μαχητών που αιματοκύλισαν το Παρίσι – ΦΩΤΟ

Το διαδικτυακό περιοδικό Dabiq που συνδέεται με την οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», δημοσίευσε φωτογραφίες εννέα μαχητών, οι οποίοι όπως αναφέρεται ήταν οι δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Ανάμεσά τους εικονίζονται δύο μαχητές ιρακινής υπηκοότητας, οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν άγνωστοι στις αρχές, ανέφερε ο αμερικανικός ιστότοπος “SITE”, ο οποίος ειδικεύεται στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων ισλαμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο.

Το περιοδικό αναφέρεται στους δύο δράστες με τα ψευδώνυμα που πήραν όταν έγιναν μέλη του ΙΚ. Πιθανόν να πρόκειται για τους βομβιστές-καμικάζι που ανατινάχθηκαν στο Σταντ ντε Φρανς. Διέθεταν συριακά διαβατήρια, που πιστεύεται ότι ήταν πλαστογραφημένα, και δεν έχει καταστεί εφικτή η ταυτοποίηση τους από τις αρχές.

Επτά από τους εννέα δράστες, που χωρισμένοι σε ομάδες των τριών, εξαπέλυσαν επιθέσεις στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, σε εστιατόρια και καφέ και στο θέατρο Μπατακλάν το βράδυ 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, έχουν ταυτοποιηθεί. Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Σαλά Αμπντεσλάμ, που ενδεχομένως να επέζησε από τις επιθέσεις και φέρεται να διέφυγε στο Βέλγιο.

 

Δείτε εδώ τις φώτο των δύο μαχητών ιρακινής καταγωγής:

Πηγή: AMΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη στην Καζαμπλάνκα Βέλγος που συνδέεται με τις επιθέσεις στο Παρίσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ