Βερολίνο – Θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπάουι αποχαιρετούν τον θρυλικό τραγουδιστή – ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο στο στούντιο όπου ο Βρετανός τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπάουι είχε ηχογραφήσει μερικά από τα σπουδαιότερα άλμπουμ της καριέρας του, μεταξύ αυτών το «Heroes».

Οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν στο στούντιο Hansa, που βρίσκεται στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ, σε μικρή απόσταση από το Τείχος του Βερολίνου.

Στην μεγάλη αίθουσα επικρατούσε συνωστισμός, ενώ δέσποζε η φωτογραφία του Μπάουι να χαμογελά μπροστά από την οποία είχαν τοποθετηθεί κεριά. Σε δύο μαύρες κορδέλες αναγραφόταν η φράση «Μπορούμε να είμαστε ήρωες. Για πάντα», που παρέπεμπε στους στίχους του μυθικού άλμπουμ «Heroes», που ηχογραφήθηκε το 1977 σε αυτό το στούντιο.

Το Heroes, ένα τραγούδι για τον Ψυχρό Πόλεμο, ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου διαμονής του Μπάουι στο Βερολίνο στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι ηχογράφησε εκεί συνολικά τρία άλμπουμ: εκτός του Heroes, το Low και το Lodger.

Πολλοί θαυμαστές του καλλιτέχνη εξέφρασαν την οδύνη τους για τον θάνατό του σε ηλικία 69 ετών από καρκίνο.

«Έκανε τα πάντα και δε σταμάτησε ποτέ. Δεν σταμάτησε ποτέ να θέτει ερωτήματα, ο ίδιος όπως και το κοινό του» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ρουθ Μπάρτλετ, 33 ετών, σχεδιάστρια από το Λονδίνο που διαμένει στο Βερολίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: AFP

Δείτε επίσης:

“Έσπασε” τα κοντέρ στο Twitter ο θάνατος του David Bowie

Αυτός ήταν ο θρύλος David Bowie- ΒΙΝΤΕΟ

Η Γερμανία ευχαριστεί τον David Bowie

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ