Όσοι είναι γονείς ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο Facebook

Νομίζετε ότι η χρήση των social media για τους γονείς είναι πολυτέλεια; Η απάντηση είναι όχι, καθώς σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Facebook IQ, όσοι είναι γονείς ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο Facebook σε σύγκριση με αυτούς που βρίσκονται σε σχέση και δεν έχουν παιδιά ή είναι ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την έρευνα, όσον αφορά στην mobile χρήση, αυτοί που έχουν παιδιά ξοδεύουν 1.3% περισσότερο χρόνο στο Facebook.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα αυτά αναφέρονται στην παγκόσμια χρήση και αφορούν στην mobile έκδοση του Facebook, όχι το web. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι οι mobile συσκευές γίνονται όλο και πιο συνδεδεμένες και οι γονείς βασίζονται περισσότερο σε smartphones και tablet για να κάνουν αγορές, συγκρίνουν τιμές και βλέπουν reviews.

Επιπλέον, σύμφωνα με το techblog.gr, χρησιμοποιούν τις mobile συσκευές για να διαβάσουν πληροφορίες για το πως θα γίνουν σωστοί γονείς, για τον θηλασμό, την εκπαίδευση του παιδιού κλπ. Οι περισσότεροι επιλέγουν να μπουν σε διάφορα σχετικά groups στο Facebook από όπου αντλούν πληροφορίες και ανταλλάσσουν απόψεις με άλλους γονείς.

Φαίνεται ότι όσοι δεν έχουν παιδιά, μέχρι να αποκτήσουν επιλέγουν να ξοδέψουν αλλιώς τον χρόνο τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Ξεπουλάνε τα πουκάμισα “Ελ Τσάπο ” – ΦΩΤΟ

Το Facebook δοκιμάζει τα νεύρα μας;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ