Τα ραβασάκια της Μαρίας Αντουανέτας με τον παράνομο εραστή της – ΦΩΤΟ

Η πασίγνωστη βασίλισσα της Γαλλίας, Μαρία Αντουανέτα, η οποία αποκεφαλίστηκε από τους επαναστάτες το 1793, φέρεται να είχε ένα έντονο ειδύλλιο με έναν Σουηδό αριστοκράτη, ενώ ήταν παντρεμένη με τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI.

Ο παραπάνω ισχυρισμός περιλαμβάνεται σε ένα καινούριο βιβλίο που κυκλοφορεί με τίτλο: «I Love You Madly—Marie-Antoinette and Count Fersen: The Secret Letters» και στο οποίο εμπεριέχονται  ερωτικές επιστολές του παράνομου ζευγαριού.

Να σημειωθεί, πως τα ερωτικά γράμματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν, όταν η Μαρία Αντουανέτα ήταν μόλις 18 ετών. Το όνομα του εραστή της ήταν  Άξελ Φέρσεν και επρόκειτο για έναν διπλωμάτη που έμενε κρυφά στο παλάτι της στις Βερσαλίες. Μάλιστα, στο βιβλίο υπάρχουν σαφείς υπαινιγμοί  ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ενδέχεται να ήταν και ο πατέρας ενός από τα δύο παιδιά της.

«Ζω και υπάρχω μόνο για να σ ‘αγαπώ – η λατρεία που σου έχω είναι η μόνη μου παρηγοριά» γράφει ο  Φέρσεν.

«Θεέ μου, πόσο σκληρό είναι να είσαι τόσο κοντά και να μην μπορώ να σε δω» απαντούσε εκείνη. «Κλείνω το γράμμα αλλά όχι χωρίς να σου πω αγαπημένε μου ότι σ ‘αγαπώ τρελά και ποτέ, ποτέ θα μπορούσα να υπάρχω χωρίς να σε λατρεύω»,συμπλήρωνε.

Δεν είναι λίγοι ,ωστόσο, αυτοί που στέκονται περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι στην ύπαρξη του συγκεκριμένου ειδυλλίου.

Δείτε εδώ τις ερωτικές επιστολές:

Πηγή: france24.com

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ – Επιβάτης χάρισε την μπλούζα του σε άστεγο στο μετρό της Νέας Υόρκης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ