Γιατί ο Λεπέν μηνύει τον πρώην σύντροφο της Μαντόνα – ΦΩΤΟ

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν πρόκειται να μηνύσει τον Γάλλο χορευτή και πρώην σύντροφο της Μαντόνα Μπραχίμ Ζαϊμπάτ για μία selfie φωτογραφία.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρώην ηγέτης του Εθνικού Μετώπου να κοιμάται και στο πίσω κάθισμα του αεροπλάνου ο Μπραχίμ Ζαϊμπάτ.

Ο χορευτής κοινοποίησε την φωτογραφία στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter προτρέποντας το κοινό να ψηφίσει εναντίον του Εθνικού Μετώπου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών του Δεκεμβρίου.

«Ας ψηφίσουμε όλοι αύριο για να τους αποτρέψουμε. Για να διατηρηθεί η αδελφική Γαλλία» ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Μπραχίμ Ζαϊμπάτ.

Ο Ζαϊμπάτ παραδέχθηκε ότι είχε βγάλει τη φωτογραφία δύο μήνες νωρίτερα και ότι τη δημοσίευσε τη δεδομένη στιγμή για να στείλει ένα μήνυμα.

«Σκέφτηκα ότι οι περιφερειακές εκλογές ήταν η κατάλληλη ώρα καθώς στον πρώτο γύρο το Εθνικό Μέτωπο τα είχε πάει πολύ καλά», δήλωσε στο Tele Star.

Ο Λεπέν υποστηρίζει ότι ο χορευτής παραβίασε την προσωπική του ζωή και έπληξε τα εκλογικά αποτελέσματα του κόμματός του, ζητώντας αποζημίωση 50.000 ευρώ από τον χορευτή, καθώς και μία γραπτή απολογία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν αυτό δεν γίνει, ο πολιτικός απαιτεί 10.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ημέρα.

«Το βρίσκετε φυσιολογικό να φωτογραφίζεστε ενώ κοιμάστε σε αεροπλάνο; Το δικαστήριο θα αποφασίσει. Είναι η ιδιωτική μου ζωή και θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο Λεπέν.

«Έμαθα για αυτή τη φωτογραφία γιατί αναδημοσιεύθηκε χιλιάδες φορές στο διαδίκτυο. Εκεί είναι που βρίσκεται το πρόβλημα. Αν είχε κρατήσει τη φωτογραφία για τον εαυτό του, θα ήταν κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε. 

Πηγή: The Telegraph

Δείτε επίσης:

Ο Πούτιν μιλάει για τον τρόμο που προκάλεσε στην Μέρκελ…ο σκύλος του – ΦΩΤΟ

Το Facebook δοκιμάζει τα νεύρα μας;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ