Το Facebook δοκιμάζει τα νεύρα μας;

Πόση υπομονή θα κάνατε για να δείτε το News Feed στο Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook δοκίμασε τους χρήστες του στο Android κρασάροντας εσκεμμένα την εφαρμογή του στο λειτουργικό της Google για να μετρήσει το μέσο επίπεδο ανοχής: Πόση ταλαιπωρία μπορεί ένας χρήστης να υποφέρει πριν φτάσει να εγκαταλείψει την υπηρεσία;

Μάλιστα, το Facebook έφτιαξε ένα μυστικό εναλλακτικό σχέδιο για το ενδεχόμενο που η Google απέκλειε την εφαρμογή από το Play Store για λόγους ανταγωνισμού. Το ίδιο το Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του ρεπορτάζ.

Το πείραμα λέγεται ότι έλαβε χώρα για μία φορά “πριν από μερικά χρόνια” και κατά η διάρκεια του το Facebook δημιούργησε τεχνητά σφάλματα, τα οποία αυτόματα κράσαραν το app του στο Android για “ώρες”.

Τι διαπίστωσαν στο Facebook; Αντί να στραφεί προς το Twitter ή να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο, π.χ. για να πει συγχαρητήρια για έναν γάμο, ο κόσμος άνοιγε τη web version του κοινωνικού μέσου.

“Η εταιρεία Facebook δεν κατάφερε να ξεπεράσει το όριο ανοχής του κόσμου”. “Ο κόσμος ποτέ δεν σταμάτησε να επιστρέφει”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Πηγή Pcmag.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

Peach – Το νέο social application που έχει “τρελάνει” το διαδίκτυο 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ