Peach – Το νέο social application που έχει “τρελάνει” το διαδίκτυο

Τι είναι το Peach και γιατί μιλάνε όλοι για αυτό τα τελευταία 24ωρα; Το Peach είναι ένα social-networking app, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για κατόχους iOS συσκευών (προς το παρόν) και έχει καταφέρει σε λίγες ώρες να κάνει τεράστιο αριθμό downloads. Πολλοί συγκρίνουν το Peach με την επιτυχία που είχε το Facebook στα πρώτα του βήματα.

To Peach, δημιουργήθηκε από τον συνιδρυτή του Vine, Dom Hofmann, και είναι μια messaging πλατφόρμα που μοιάζει λίγο με Twitter, Slack και Instagram. Μπορείς να βρεις φίλους, να ανεβάσεις gifs, εικόνες, status updates και να δεις τις αντίστοιχες αναρτήσεις φίλων σου.

Αυτό που κάνει το Peach να ξεχωρίζει είναι η χρήση των “Magic Words», οι οποίες ενεργοποιούν κάποιες συγκεκριμένες εντολές. Για παράδειγμα πληκτρολογείς τη λέξη “here» και προσθέτεις την τοποθεσία σου σε ένα post, πληκτρολογείς τη λέξη “shout» και ότι έγραψες εμφανίζεται με κεφαλαία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το iOS app, επιλέγετε user name, τη διεύθυνση του email σας ή τον αριθμό κινητού, έναν κωδικό και ο λογαριασμός ενεργοποιείται. Υπάρχει παράλληλα, η δυνατότητα να καταχωρήσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες και μια φωτογραφία.

 

Πηγή techblog.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Γερμανία με το εξώφυλλο του Focus 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ