Το iPhone 7 δεν θα έχει υποδοχή για ακουστικά;

Η Apple έχει δείξει τις προθέσεις της για το πόσο μεγάλη σημασία δίνει στο πάχος των iPhone. Ο Jony Ive έχει δηλώσει ότι η Apple δεν πρόκειται να φέρει μεγαλύτερη μπαταρία διότι αυτό θα κάνει τα κινητά της πιο δύσχρηστα και λιγότερο ελκυστικά. Τι άλλο μπορεί να θυσιάσει η Apple προκειμένου να κάνει το επόμενης γενιάς iPhone ακόμη πιο λεπτό;

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες που επικαλούνται πηγές από Κινέζους προμηθευτές της Apple, το iPhone 7 δεν θα έχει το 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά. Όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τα ακουστικά του θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Lightning port ή το Bluetooth.

Οι στόχοι της Apple είναι δυο, να κάνει το iPhone πιο λεπτό και φυσικά να δώσει μια ώθηση στις πωλήσεις των ασύρματων ακουστικών.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα είναι ευχαριστημένοι οι χρήστες της με μια τέτοια κίνηση μιας και θα χάσουν την συνδεσιμότητα με διάφορα άλλα gadgets. Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που λέει ότι είναι καιρός να φύγουμε από το παλιό standard και να χρησιμοποιηθεί κάτι νέο και καλύτερο, για παράδειγμα το Lightning που λέγεται ότι μπορεί να υποστηρίξει υψηλότερης ποιότητας ήχο.

 

Πηγή techblog.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Το Facebook “μπλόκαρε” την μικρή γοργόνα της Κοπεγχάγης λόγω… γυμνού

Το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο στο νερό; 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ