Δημοσιογράφοι της «Boston Globe» θα διανέμουν οι ίδιοι την εφημερίδα

Δεκάδες δημοσιογράφοι της εφημερίδας Boston Globe ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους και να μοιράζουν προσωπικά την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας τους μετά από μια κρίση στην διανομή του εντύπου που άφησε τους αναγνώστες χωρίς την καθημερινή τους ενημέρωση.

Η ασυνήθιστη αυτή κίνηση έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά στον σάλο που προκλήθηκε όταν η εφημερίδα άλλαξε εταιρεία διανομής με αποτέλεσμα την κατακραυγή από χιλιάδες συνδρομητές που δεν έλαβαν το πρωινό τους φύλλο.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να διασφαλιστεί πως η κυριακάτικη έκδοση θα φτάσει στους αναγνώστες της, οι επικεφαλής των συνδικάτων της Boston Globe απηύθυναν έκκληση στο προσωπικό της εφημερίδας να συγκεντρωθούν το βράδυ του Σαββάτου για να βοηθήσουν στην διανομή του εντύπου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 100 εργαζόμενοι προσφέρθηκαν εθελοντικά.

Ο πρόεδρος της εταιρείας «Boston Newspaper Guild» Σκοτ Στίβενς έστειλε ένα email στο προσωπικό ζητώντας βοήθεια για την διανομή του εντύπου, λέγοντας πως η εταιρεία βρίσκεται σε «κατάσταση κρίσης». Στο email, συμβούλευσε τους εθελοντές να «είναι εξοπλισμένοι με τα βασικά εργαλεία. Βεβαιωθείτε πως έχετε μαζί σας φακό και GPS».

Το προσωπικό της εφημερίδας εξέφρασε μέσω Twitter την υποστήριξή του για την ανορθόδοξη έκκληση.

Πηγή: Guardian

 

Δείτε επίσης:

Η πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία του Zuckerberg

Έχασε τη ζωή του σώζοντας γυναίκα από παγιδευμένο ασανσέρ

Liberation: Οι απανωτές κρίσεις οδηγούν την Ευρώπη προς την άβυσσο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ