Είναι 91 ετών και παντρεύεται την 96χρονη αγαπημένη του – ΦΩΤΟ

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τους γηραιότερους μελλόνυμφους, ωστόσο η ιστορία τους αδιαμφισβήτητα προκαλεί συγκίνηση. Η ηλικία του ζευγαριού από τη Βρετανία αθροιστικά φτάνει τα 187 έτη, όμως αποδεικνύεται ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Η 96χρονη Φλο και ο 91χρονος Μπιλ θα παντρευτούν τον επόμενο μήνα σε κλειστό κύκλο, με 40 καλεσμένους. 

Ο Μπιλ, συνταξιούχος μηχανικός έκανε πρόταση γάμου στην Φλο που ήταν ιδιοκτήτρια παμπ στο παρελθόν, μπροστά στον 63χρονο γιο της, Πίτερ. 

Η Φλο που έχει δύο παιδιά και επτά εγγόνια δήλωσε στη Μirror: “Κάθισε στον καναπέ και είπε στον Πίτερ “θα σε πείραζε αν ζητούσα από την Φλο να με παντρευτεί;” Και εκείνος απάντησε: “Καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια”, Στη συνέχεια με κοίταξε και με ρώτησε αν θέλω να τον παντρευτώ”.

“Είπα ναι και τότε μου έδωσε ένα μεγάλο φιλί. Δεν έπεσε στα γόνατα όμως ήταν εξίσου ρομαντικό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Ήταν τεράστιο σοκ” σημείωσε.

Ο σύζυγος της Φλο πέθανε το 1982 ενώ η σύζυγος του Μπιλ το 1997. Γνωρίστηκαν στο.. χορό και η Φλο μαγείρευε για τον Μπιλ μετά το θάνατο της συζύγου του. 

Ο Μπιλ, ο οποίος έχει επτά εγγόνια και ένα δισέγγονο είπε: “Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στην Φλο είναι ότι είναι πολύ τρυφερή και ευγενική. Είναι ένα πολύ γενναιόδωρο άτομο”.

“Την γνωρίζω εδώ και 20 χρόνια. Την θυμάμαι πίσω από το μπαρ μετά γνωριστήκαμε ενώ χορεύαμε. Από τότε που πέθανε η σύζυγός μου είμαστε αχώριστοι. Είμαι πολύ τυχερός”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ