Τα πρώτα του «δειλά» βήματα κάνει ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να κάνει τα πρώτα του «δειλά βήματα με την βοήθεια ενός θεραπευτή ενώ ανέκτησε μέρος της κίνησης στο ένα του χέρι, αναφέρει γερμανικό περιοδικό.

 

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Bunte» με τίτλο «Μπορεί να κινηθεί ξανά» κυκλοφόρησε σήμερα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την δεύτερη επέτειο του ατυχήματός που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Το άρθρο στηρίζεται σε δηλώσεις ενός ανώνυμου προσώπου στο κοντινό περιβάλλον του πρωταθλητή: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί να περπατά και πάλι έστω και λίγο με την βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει μερικά βήματα. Και μπορεί να σηκώσει το ένα του χέρι».

Ωστόσο, ο μάνατζερ του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού. Όπως δήλωσε η Σαμπίν Κεμ: «Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Μίκαελ μπορεί να κινηθεί και πάλι, δεν είναι αλήθεια. Τέτοιες εικασίες είναι ανεύθυνες, διότι δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται».

Πηγή: Daily Mail

 

Δείτε επίσης:

Ο Σουμάχερ ζυγίζει μόλις 45 κιλά

Ο Χάκινεν προσεύχεται για τον Σουμάχερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ