Η ιστορία του Τζάκσον που συγκλόνισε και τον… Άγιο Βασίλη – ΦΩΤO

H ιστορία του μικρούλη ,Τζάκσον Μπούελς, κάνει το γύρο του διαδικτύου και την ίδια στιγμή φιλοξενείται σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Ό λόγος πίσω από αυτό βρίσκεται στην ιδιαιτερότητα με την οποία γεννήθηκε το αγοράκι το οποίο έχει απώλεια σημαντικού μέρους του εγκεφάλου του και οι ιατρικές γνωματεύσεις του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής.

Ωστόσο, ο Τζάκσον τα κατάφερε, διαψεύδοντας τους πάντες και τον περασμένο Αύγουστο συμπλήρωσε ένα έτος ζωής, ενώ πλέον είναι 16 μηνών και γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία του δίπλα στον Άγιο Βασίλη που κυκλοφόρησε παγκοσμίως προκάλεσε τη συγκίνηση όλων.

Ο πατέρας του πόσταρε το στιγμιότυπο, που είναι μια εικόνα γεμάτη αγάπη, στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας: «Στους 15 μήνες που είναι στη ζωή μας, ο Τζάκσον μαθαίνει να μιλά, να περπατά, να χαμογελά και μας δίνει υποσχέσεις πως μια μέρα θα αφήσει και το μόνο μηχάνημα που τον βοηθά πλέον και θα τα καταφέρει μόνος του».

Να σημειωθεί πως το μωράκι πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια που εμπόδιζε τη φυσιολογική ανάπτυξη του κρανίου και του εγκεφάλου του. Αν και οι γιατροί τους ενθάρρυναν να προχωρήσουν σε έκτρωση, λέγοντάς τους ότι το αγοράκι τους είχε σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες επιβίωσης, οι αποφασισμένοι γονείς επέλεξαν να κρατήσουν τον μικρό, θέλοντας να κάνουν «ό,τι περνούσε από το χέρι τους» γι’ αυτόν.

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

 

Πηγή:wpxi.com

Διαβάστε επίσης:

Το αντισεισμικό κρεβάτι που ανοίγει και σε “καταπίνει”- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ