Είναι αυτή η ποπ σταρ το κορίτσι του Κιμ Γιονγκ Ουν ; – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν ανέβαλε εσπευσμένα την προγραμματισμένη εμφάνιση του δίνοντας τροφή για σχόλια και κάνοντας πολλούς να απορούν για το παρασκήνιο αυτής της απόφασης.

Συγκεκριμένα ,η  απόσυρση του συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται από 21 γυναίκες που επίλεξε ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πυροδότησε τις φήμες εκείνες που θέλουν τον δικτάτορα να έχει σχέση με την αρχηγό των Moranbong Band.

Το συγκρότημα επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, μπροστά σε Κινέζους αξιωματούχους και επιχειρηματίες, αλλά σύμφωνα με το θέατρο που θα τη φιλοξενούσε, η παράσταση ματαιώθηκε «για συγκεκριμένους λόγους», χωρίς να τους διευκρινίσει.

Αρκετοί πιστεύουν ότι ο ηγέτης της χώρας διέταξε να επιστρέψει το συγκρότημα, προκειμένου να βάλει τέλος στις συζητήσεις για τη σχέση του με την Χιόν Σονγκ Γουόλ, την αρχηγό του συγκροτήματος, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012.

Η Χιόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξαφανίστηκε το 2013 και αρκετοί πίστευαν ότι θανατώθηκε. Επανεμφανίστηκε όμως μία χρονιά αργότερα, και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν με το συγκρότημα στο Πεκίνο. Ταυτόχρονα με την απόσυρση από το Πεκίνο, η Β. Κορέα σταμάτησε και τις συζητήσεις με τη Ν. Κορέα, όπου τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες «βούιζαν» για την αισθηματικής φύσεως σχέση της Χιόν με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Βέβαια, πέρα από αυτό το ζήτημα, υπάρχει και μία άλλη θεωρία για τη ματαίωση της συναυλίας. Η Βόρεια Κορέα αρχικά ήθελε τον πρόεδρο ή τον πρωθυπουργό της Κίνας στο κοινό, κατά την εμφάνιση του συγκροτήματος.Ομως, το Πεκίνο αποφάσισε να στείλει κάποιον άλλο αξιωματούχο, σε επίπεδο υφυπουργού, κάτι που οδήγησε τη Νότια Κορέα στην απόφαση να ματαιώσει την εμφάνιση.

Δείτε τις φώτο εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή:stimmekoreas

Πηγή: news.asiaone.com

Διαβάστε επίσης:

Το ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για την Ελλάδα με τίτλο #ThisIsACoup – BINTEO

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ