Φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν γυμνοί ενάντια στην κυβέρνηση – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 90 άνδρες φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση τρέχοντας γυμνοί στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου τους. Οι φοιτητές μάλιστα πήραν μέρος σε έναν ετήσιο αγώνα δρόμου, απαιτώντας διαφάνεια και διαδηλώνοντας εναντίον των διεφθαρμένων πρακτικών της κυβέρνησης.

Το κίνημα οργανώθηκε από την αδελφότητα “Άλφα Πι Ομέγκα”, στις Φιλιππίνες και συγκροτήθηκε τόσο από πρόσφατους φοιτητές όσο και από τελειόφοιτους και απόφοιτους που επέστρεψαν στο πανεπιστήμιο για τη συγκεκριμένη διαδήλωση.  

Κάποιοι από αυτούς φορούσαν μάσκες προκειμένου να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, ενώ άλλοι ήταν λιγότερο ντροπαλοί εφόσον έτρεχαν γυμνοί χωρίς καμία συστολή στους διαδρόμους του πανεπιστημίου.

‘Ένας από τους τελειόφοιτους, ο Έντ Λουτσέρο, εξήγησε τους σκοπούς του κινήματος: “To θέμα μας είναι: «Αποκάλυψη στους δρόμους», γιατί η κυβέρνηση πρέπει να ξεγυμνωθεί προκειμένου να διελευκανθεί το έργο της», δήλωσε.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μοχθήσουμε εάν θέλουμε πραγματικά να τους ξεγυμνώσουμε».

Οι γυμνοί άνδρες να σημειωθεί πως μοίραζαν μεταξύ άλλων τριαντάφυλλα στους περαστικούς και ταυτόχρονα τους πρότρεπαν να συμμετάσχουν στον αγώνα τους. 

Δείτε τη φώτο εδώ:

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

 Η μαμά του τον λέει “Πινόκιο”. Δείτε γιατί – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ