Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chopard κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων – ΦΩΤΟ

Ένα κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες του Παρισιού, δέχθηκε σήμερα το πρωί επίθεση χωρίς χρήση βίας και ο ληστής διέφυγε με λεία που μπορεί να προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Το κατάστημα αυτό του διάσημου οίκου Chopard βρίσκεται στην οδή Φομπούρ Σεντ-Ονορέ, πολύ κοντά στο μέγαρο των Ηλυσίων, πτου οποίου η ασφάλεια έχει ενισχυθεί μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Ο κακοποιός, ο οποίος ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών και η εμφάνισή του δεν κινούσε υποψίες, σύμφωνα με την πηγή, κατάφερε να του ανοίξουν οι υπάλληλοι την πόρτα του καταστήματος γύρω στις 11:00 το πρωί (τοπική ώρα).

Έδειξε τότε στους υπαλλήλους ένα πιστόλι, που δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν ψεύτικο ή όχι, και τους υποχρέωσε να του δώσουν τα κοσμήματα που ήταν εκτεθειμένα σε τέσσερις βιτρίνες, διευκρίνισε η πηγή αυτή, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του ραδιοσταθμού Europe 1.

Στη συνέχεια ο ληστής διέφυγε. Η αξία της λείας, η οποία μπορεί να φθάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, διευκρίνισε η αστυνομική πηγή.

 

Διαβάστε επίσης

Το θλιβερό γράμμα μιας 12χρονης στον Άγιο Βασίλη – ΦΩΤΟ

Επιβιβάστηκαν ως πρόσφυγες και αποβιβάζονται ως μόνιμοι κάτοικοι Καναδά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ