Η σκυλίτσα του Νετανιάχου δάγκωσε… δύο πολιτικούς επισκέπτες

Η Κάιγια, η σκυλίτσα που υιοθέτησε πρόσφατα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν δίστασε να δείξει τα δόντια της και να δαγκώσει δύο επισκέπτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες, ο ένας από τους οποίους ήταν ο σύζυγος της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών της χώρας.

Στη τελετή με το άναμμα των κεριών του Χανουκά, για τον εορτασμό της εβραϊκής αυτής γιορτής, η 10χρονη Κάιγια δάγκωσε επίσης μια βουλευτή του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Η 31 ετών Σάρεν Χάσκελ, μια κτηνιατρική νοσοκόμα, υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του στρατού ότι ήταν κάτι “ασήμαντο”, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο γιος του Νετανιάχου πήρε το σκυλί από ένα κέντρο διάσωσης νωρίτερα φέτος. Ο πρωθυπουργός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Twitter τον Αύγουστο καλώντας τους λάτρεις των σκύλων να προτιμούν να υιοθετούν ενήλικα σκυλιά λέγοντας “Δεν θα το μετανιώσετε!”.

Η Κάιγια έχει συναντήσει αρκετούς αξιωματούχους, ανάμεσά τους ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζόν Κέρι. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας φημολογείται ότι μόλις που γλίτωσε από τα δόντια της.

Διαβάστε επίσης:

Αντάρτες ανατινάσσουν τούνελ του Άσαντ – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει βόμβα υδρογόνου ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ