Συγκλονίζει η ευχή της 5χρονης που κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες – ΦΩΤΟ

Συγκλονιστική είναι η χριστουγεννιάτικη ευχή ενός μικρού κοριτσιού από την Νέα Υόρκη που υπέστη εγκαύματα στο 75% του σώματος της και έχασε την οικογένεια της όταν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους το σπίτι της έπιασε φωτιά.

Η μοναδική της ευχή για τα Χριστούγεννα είναι να καταφέρει να συγκεντρώσει όσες περισσότερες κάρτες μπορεί προκειμένου να στολίσει το δέντρο της.

Το κοριτσάκι, πριν από δύο χρόνια, έχασε τον πατέρα της και τα τρία μικρότερα αδέρφια της από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πυροσβεστών, το κοριτσάκι κατάφερε να σωθεί γιατί ο πατέρας της έβαλε το σώμα του ως ασπίδα για να την προφυλάξει από τις φλόγες.

Η 5χρονη που ζει με την θεία της έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 επεμβάσεις προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

«Η Safyre έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 επεμβάσεις. Έχασε το δεξί χέρι της λόγω των εγκαυμάτων τρεις μήνες μετά το τραγικό συμβάν και λίγο αργότερα και το αριστερό της πόδι. Συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα υγείας και σύντομα θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Ανυπομονεί να γεμίσει το δέντρο με χριστουγεννιάτικες κάρτες» δηλώνει η θεία της.

Πηγή: Daily Mail

Δείτε επίσης:

Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ κατά της απανθρωπιάς των τζιχαντιστών

Η εικόνα που ραγίζει καρδιές – Αστυνομικός “αποχαιρετά” το άλογο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυσαν από το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ