Μπορείτε να ανακαλύψετε το φρικιαστικό μυστικό που κρύβει αυτό το μοτέλ; – ΦΩΤΟ

Αυτό το μοτέλ που βρίσκεται κατά μήκος ενός αμερικανικού αυτοκινητόδρομου μπορεί να μοιάζει με ένα φυσιολογικό μοτέλ – αλλά αν κοιτάξτε πιο κοντά  θα βρείτε ένα φρικιαστικό μυστικό. Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι είναι απλώς ένα εγκαταλειμμένο μοτέλ που φωτίζεται από τις ακτίνες του ήλιου των ΗΠΑ, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αρχικά αν επικεντρωθείτε στη φωτογραφία, θα παρατηρήσετε  ότι πολλά από τα παράθυρα είναι σπασμένα και  πολλές πόρτες λείπουν. Αλλά η πραγματική φρίκη συμβαίνει σε όσους επιχειρούν να μεγεθύνουν την εικόνα και παρατηρήσουν το δεύτερο από δεξιά παράθυρο.

Αν λοιπόν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το συγκεκριμένο σημείο της εικόνας θα διακρίνει  πιτσιλίσματα αίματος  – σκηνή που θυμίζει από ταινία τρόμου. Ένας φωτογράφος είπε πως είχε επισκεφθεί την πόλη Αμπόι στην Καλιφόρνια, όταν ο ίδιος αποφάσισε να τραβήξει μια σειρά από φωτογραφίες.

Η περιοχή θεωρείται από πολλούς να είναι κάτι σαν πόλη-φάντασμα με πολλούς από τους κατοίκους που διέμεναν παλαιότερα εκεί να έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή. Ωστόσο ο φωτογράφος έβγαλε λαβράκι όταν εντόπισε το ξενοδοχείο και ξεκίνησε τη λήψη φωτογραφιών.

Μάλιστα ο φωτογράφος,  αφού τράβηξε τη φωτογραφία την ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Reddit,  δηλώνοντας ταυτόχρονα: «Γύρισα από  ένα παλιό μοτέλ στην πόλη-φάντασμα της  Αμπόι στην Καλιφόρνια. «Παρατήρησα ότι ένα δωμάτιο φαίνεται να έχει κηλίδες αίματος στους τοίχους.”

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς χρήστες να αναρωτούνται για το πώς βρέθηκε το αίμα στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

“Δεν είσαι Μουσουλμάνος, αδελφέ” απαντούν οι Βρετανοί στον τρομοκράτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ