Αυτή είναι η δράστης του μακελειού στην Καλιφόρνια

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η φωτογραφία της γυναίκας που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναρντίνο στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με το abc news.

Η Τασφίν Μαλίκ μαζί με τον σύζυγο της τον 28χρονο Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ, αποτέλεσαν την αιτία θανάτου για 14 άτομα.

Οι δύο δράστες βαριά οπλισμένοι εισέβαλαν στον χώρο εργασίας του Φαρούκ στην κομητεία του Σαν Μπερναντίνο ενώ πραγματοποιείτο γιορτή και δίχως δισταγμό έσπειραν τον θάνατο και τραυμάτισαν σοβαρά του παρευρισκόμενους.

H Τασφίν Μαλίκ, μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία από το Πακιστάν πριν από περίπου 25 χρόνια, ωστόσο επέστρεψε στην πατρίδα της προκειμένου να σπουδάσει φαρμακευτική, γνωστοποίησαν δύο αξιωματούχοι του Πακιστάν μιλώντας αποκλειστικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η  27χρονη, καταγόταν από την περιοχή Λάγια στην επαρχία Παντζάμπ στο νότιο τμήμα του Πακιστάν, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Επέστρεψε στο Πακιστάν πριν από 5 ή 6 χρόνια προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Bahauddin Zakariya στο Μουλτάν, επισήμαναν αυτές οι πηγές.

Ένας συγγενής της ανέφερε ότι επικοινώνησαν μαζί του οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγουν για το μακελειό στην Καλιφόρνια.

 

Πηγή: ABC News

Δείτε επίσης:

WSJ: Στην Βρετανία σύνδεσμοι των “μακελάρηδων” του Παρισιού

Τρομοκρατική ενέργεια “βλέπει” το FBI στην επίθεση στην Καλιφόρνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ