Με νέο βίντεο οι τζιχαντιστές απειλούν Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών προς τον δυτικό κόσμο καθώς με νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέλη του ISIS τονίζουν μετά την επίθεση στο Παρίσι οι επόμενοι στόχοι θα είναι η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και η Μόσχα.

Σε αυτό το νέο βίντεο εμφανίζονται δύο άνδρες του Ισλαμικού Κράτους να κρατάνε στα χέρια Καλάσνικοφ και να εξαπολύουν απειλές προς τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα, υπογραμμίζοντας πως ότι έγινε στο Παρίσι ήταν μόνο η αρχή.

Ο ένας από τους άνδρες που μιλούσε αγγλικά σημείωσε ότι αυτοί που υποστηρίζουν πως θα πολεμήσουν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους δεν είναι ικανοί ούτε να προστατέψουν τη χώρα τους και προσθέτει ότι οι τζιχαντιστές θα χτυπήσουν όταν οι εχθροί τους δεν το περιμένουν.

Ο Αλλάχ θα πάρει εκδίκηση. Το αίμα θα κυλήσει. Το Παρίσι ήταν μόνο η αρχή, δηλώνει μπροστά στην κάμερα ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους και συμπληρώνει ότι πλησιάζει η ώρα της Ουάσινγκτον, της Νέας Υόρκης και της Μόσχας και τους προειδοποιεί να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον τους γιατί αλλιώς δεν θα μπορούν να κρυφτούν και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια τους με κανένα τρόπο. 

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube  owais owais 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ