Νέα μόδα – Επιλέγουν όνομα για το παιδί τους μέσω Ιnstagram – BINTEO

Η δημοφιλής εφαρμογή για φωτογραφίες είναι μια πηγή έμπνευσης για όσους θέλουν να βρουν ένα όνομα για το μωράκι τους. Οι γονείς χαρίζουν πρωτότυπα ονόματα στα μωρά τους όντας εμπνευσμένοι από την ονομασία των φίλτρων του Instagram– φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο τη γενιά των μικρών «Λουδοβίκων» της μικρής «Βαλέντσιας» και άλλων συναφών και παράλληλα καινοτόμων ονομάτων.

Πληροφορίες από μια βάση διαδικτυακού περιεχομένου με έδρα τις ΗΠΑ επισημαίνουν ότι η παρένθετη εφαρμογή του Facebook, το Instagram, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του ονόματος των παιδιών. Από την άλλη, σύμφωνα με έρευνα του BabyCenter.com το πιο δημοφιλές όνομα για κορίτσια για το 2015 ήταν το «Σόφι» ενώ για αγόρια το «Τζάκσον».

Κατά καιρούς πολλοί γονείς είχαν εμπνευστεί ονόματα από διάσημα προσώπα, από χαρακτήρες ταινιών ή ακόμα και από ήρωες κορυφαίων βιντεοπαιχνιδιών. Κανένας όμως δε θα μπορούσε να φανταστεί πως κάποιοι θα επέλεγαν να δώσουν στο παιδί τους το όνομα ενός φίλτρου φωτογραφίας.

Η λίστα των ονομάτων περιλαμβάνει τα εξής: Lux, Juno, Reyes, Ludwig, Amaro, Valencia και Willow. Όλα τα προαναφερθέντα αποτελούν φίλτρα και διαχειριστικά εργαλεία της δημοφιλούς εφαρμογής για την τροποποίηση φωτογραφιών. 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Πηγή: mirror.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

 «Χρυσάφι» 732 δισ. δολ. στα χέρια μόλις 20 Αμερικανών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ