Ένας “άστεγος” που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στην Α’ θέση – ΦΩΤΟ

Είναι μόλις 25 χρονών και περνά 4 ώρες την ημέρα σε αεροπλάνο, ενώ επιβιβάζεται σε διεθνή πτήση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Μπεν Σλάπιγκ, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι ουσιαστικά… άστεγος. Ο Σλάπιγκ είναι ένας «χομπίστας», όπως αποκαλούνται όσοι κάνουν ότι και εκείνος: είναι ένας επαγγελματίας ταξιδιώτης με εμμονή στην πολυτέλεια, ο οποίος εκμεταλλεύεται τα μπόνους που δίνουν οι αεροπορικές εταιρείες και οι πιστωτικές κάρτες σε όσους ταξιδεύουν συχνά, αξιοποιώντας τα δωρεάν μίλια. Έτσι, μπορεί να γυρίζει τον κόσμο στο μίνιμουμ του κόστους.

Όταν δεν είναι στον αέρα, ο απόφοιτος μάρκετινγκ προτιμά πολυτελή ξενοδοχεία, αν και δεν του αρέσει να μένει στο ίδιο μέρος πάνω από τρεις συνεχόμενες ημέρες. «Στο αεροπλάνο νιώθω σαν στο σπίτι μου», λέει στο CNN μιλώντας από το Λος Αντζελες, μία ημέρα πριν από την αναχώρησή του για τη Μαδρίτη.

«Το σπίτι μου είναι η Α’ θέση στην Emirates, ή σε κάποια άλλη εταιρεία. Ξέρω κάθε γωνιά των καθισμάτων, είμαι εξοικειωμένος με τις αεροσυνοδούς. Συνήθως συναντώ τα ίδια πληρώματα», προσθέτει ο άνθρωπος που πριν από 1,5 χρόνο αποφάσισε να ξενοικιάσει το διαμέρισμά του στο Σιάτλ.

Οι φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι ενδεικτικές της ζωής που κάνει ο 25χρονος Σλάπιγκ.

 

ΠΗΓΗ: Cnn.com

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση γάμου την ώρα της πτήσης – ΒΙΝΤΕΟ

Το χρυσό παλάτι του εμίρη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ