Τι καινούριο θα έχει το iphone 7; – BINTEO

Ή Apple, σύμφωνα με τον ιαπωνικό τύπο σχεδιάζει να αφαιρέσει την κλασική έξοδο ακουστικών 3.5mm από το νέο iPhone 7, μία ενέργεια που θα συμβάλει στη μείωση του πάχους της συσκευής, ενώ παράλληλα θα αυξήσει την ποιότητα ήχου που απολαμβάνουν οι χρήστες από τη συσκευή τους μέσω των αυξημένων χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρει η θύρα Lightning.

Τα νέα ακουστικά να σημειωθεί πως θα συνδέονται με τα νέα μοντέλα iPhone είτε μέσω της θύρας Lightning είτε μέσω Bluetooth. Αυτό φυσικά με τη σειρά του θα οδηγήσει την Apple στη δημιουργία ενός αντάπτορα μετατροπής από Lightning σε 3.5mm, ώστε να μην καταστήσει άχρηστα τα ακουστικά που έχουν έχουν ήδη στην κατοχή τους οι χρήστες.

Μέχρι στιγμής να αναφερθεί, πως ελάχιστα μοντέλα ακουστικών κάνουν χρήση του Lightning port του iPhone, όπως για παράδειγμα τα Fidelio M2L/00 της Philips τα οποία εκμεταλλεύονται την παροχή ρεύματος της θύρας για να προσφέρουν επιπλέον χαρακτηριστικά όπως 24-bit DAC, AMP και ακύρωση θορύβου (noise cancelation) χωρίς να χρειάζονται επιπλέον μπαταρίες.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Πηγή: iphonehellas.gr

 

Διαβάστε επίσης: 

H Xίλαρι Κλίντον είχε αναγκάσει τον Μπιλ να κάνει εξετάσεις για HIV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ