Σοκ στην Κύπρο: Παππούς και εγγονός κακοποιούσαν εννιάχρονη

Φρίκη προκαλεί η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό και τον παππού της στη Λευκωσία. Η 9χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες, περνούσε αρκετές ώρες με τον 77χρονο παππού της, γεγονός το οποίο δεν είχε γεννήσει υποψίες στην τοπική κοινωνία. Ο ηλικιωμένος μάλιστα φέρεται να είχε εκπαιδεύσει σε αντίστοιχες ενέργειες τον 13χρονο αδερφό του μικρού κοριτσιού, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε βίαζε εξίσου την αδερφή του.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία, αφού πρώτα έγινε γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους, από το δημοτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει η 9χρονη.Ύστερα από ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού της υμένα και σημάδια βιασμού της μικρής. Όσον αφορά στους δυο δράστες της απεχθούς πράξης , ο παππούς συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης, ενώ ο 13χρονος που λόγω ηλικίας δεν φέρει ποινική ευθύνη παρακολουθείται από τις κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες ανέλαβαν ταυτόχρονα την κηδεμονία του.

Πρόκειται για μια ιδιάζουσα υπόθεση, η οποία έχει απασχολήσει τόσο τις αστυνομικές αρχές όσο και λοιπούς φορείς, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι, προερχόμενο από ένα οικογενειακό περιβάλλον που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.

 

Πηγή: 24h.com.cy

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον άδικο χαμό του γιου του Νίκου Ξυλούρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ