Τζιχαντιστής χορεύει πριν σπείρει το θάνατο στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

H βρετανική εφημερίδα Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα το βίντεο ενός νεαρού άντρα ο οποίος ευδιάθετος και ανέμελος χορεύει. Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι άλλος από τον τρομοκράτη Αχμαντ Αλμοχαμάντ, ο οποίος συνευθύνεται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο Σύρος Αλμοχαμάντ, ο οποίος φέρεται να ανατινάχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα έξω από το Stade de France, έφτασε στις 3 Οκτωβρίου στη Λέρο «προσποιούμενος» τον πρόσφυγα και από εκεί συνέχισε το ταξίδι του στην κεντρική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργου Μουζάλα, ο νεαρός που απεικονίζεται στο βίντεο πέρασε επίσης και από τη Σερβία.

Το βίντεο τραβήχτηκε στον καταυλισμό προσφύγων Rastplatz, στη Σερβία, όπου ο τρομοκράτης φέρεται να έφτασε στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 20 Οκτωβρίου και πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που υποστηρίζουν ότι ο χαρούμενος άντρας ο οποίος χειροκροτάει την ηλικιωμένη γυναίκα που χορεύει, είναι ο Αλμοχαμάντ.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Εκκενώνονται κτίρια του πανεπιστημίου Χάρβαρντ μετά από απειλή για βόμβα – ΤΩΡΑ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ