Αυτός είναι ο χαμογελαστός δολοφόνος που μάτωσε το Παρίσι – ΦΩΤΟ

Ο Abdelhamid Abaaoud θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία και ένας από τους πιο δραστήριους δήμιους του Ισλαμικού Κράτους. Είναι ο στόχος της μεγάλης επιχείρησης της γαλλικής αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στο προάστιο του Παρισιού, Σεντ Ντενί, όπου μέχρι στιγμής, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, δύο ύποπτοι τρομοκράτες έχουν πέσει νεκροί. 

Είναι 27 ετών και έχει γεννηθεί στο Βέλγιο. Φέρεται να έχει εμπλακεί σε πολλές επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει οι τζιχαντιστές ενώ σε ένα βίντεο φαίνεται να οδηγεί ένα φορτηγό το οποίο είναι γεμάτο με πτώματα. 

Ο Abdelhamid Abaaoud είναι ο στόχος της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο βόρειο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού, όπως δήλωσε αστυνομική πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 28χρονος αυτός άνδρας, που είναι ενεργό μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί, το οποίο αποτελεί τον στόχο της εφόδου της αντιτρομοκρατικής και στο οποίο έχουν οχυρωθεί δύο ως τέσσερις ύποπτοι.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο νεαρός που χαρακτηρίζουν ως “εγκέφαλο” των επιθέσεων στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η αντιτρομοκρατική αναζητούσε στο Παγκράτι τα ίχνη του καταζητούμενου τζιχαντιστή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ