Η τραγική ιστορία μίας γυναίκας που έπεσε θύμα trafficking

Συγκλονίζει η ιστορία μίας γυναίκας από το Μεξικό η οποία έπεσε θύμα trafficking σε ηλικία 12 ετών.

Η Karla Jacinto, ομολογεί στο CNN πως έχει βιαστεί 43.200 φορές καθώς την εξανάγκαζαν να κοιμηθεί με τουλάχιστον 30 άνδρες κάθε μέρα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Η τραγική της ιστορία ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών, όταν ένας 22χρονος άνδρας κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η ίδια τότε θεώρησε πως βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε για να απομακρυνθεί από την δυσλειτουργική της οικογένεια.

«Την επόμενη μέρα αποφάσισα να φύγω μαζί του. Μείναμε για τρεις μήνες μαζί και η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν άψογη. Μου έκανε δώρα, μου πρόσφερε λουλούδια, σοκολατάκια έδειχνε πως με αγαπά, όλα ήταν υπέροχα»

Η ευτυχισμένες ημέρες όμως για την ίδια έληξαν άδοξα καθώς σύντομα  κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων και πορνείας.

«Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Πολλοί άνδρες γελούσαν μαζί μου γιατί δεν σταματούσα να κλαίω. Έπρεπε να κλείνω τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου κάνουν»

Η ίδια ομολογεί πως εκτός από το καθημερινό μαρτύριο της έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού από τον διακινητή της.

«Άρχισε να με χτυπά με μία αλυσίδα σε όλο μου το σώμα. Με χτυπούσε στο κεφάλι, μου τραβούσε τα μαλλιά και με έκαψε με σίδερο. Του ζητούσα να φύγω και εκείνος με κατηγορούσε πως είμαι ερωτευμένη με έναν πελάτη»

Η Karla Jacinto κατάφερε να ξεφύγει από τα κυκλώματα το 2008 κατά τη διάρκεια επιχείρησης καταπολέμησης του trafficking στην πόλη του Μεξικού.

Στα 23 της χρόνια σήμερα, εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Πηγή: CNN

Δείτε επίσης:

Βίντεο-σοκ δείχνει μια νταντά να τρομοκρατεί βρέφος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ