Ζητά αποζημίωση 100.000 δολαρίων επειδή του “επιτέθηκε” μασκότ – ΒΙΝΤΕΟ

Το μπελά του κοντεύει να βρει το πανεπιστήμιο της Αριζόνα από τα καμώματα της μασκότ του. 

Ένας δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Τέμπε, Ντέιβιντ Σαπίρα, άσκησε αγωγή ζητώντας πάνω από 100.000 δολάρια για τον τραυματισμό του από τη μασκότ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με το πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ.

Ο Σαπίρα καθόταν με άλλους επισήμους και κάποια στιγμή η μασκότ, με το όνομα Sparky πήδηξε με φόρα στην πλάτη του, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι είχε υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση τον περασμένο Ιούλιο. 

Ο δημοτικός σύμβουλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε τέσσερις μέρες, ενώ λόγω του τραυματισμού του απουσίασε δέκα μέρες από τη δουλειά του. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστούν έξι μήνες για να επουλωθεί πλήρως η μυϊκή ρήξη.

Τώρα ο δημοτικός σύμβουλος ζητά 96.146 δολάρια για τις ζημιές που υπέστη και επιπλέον 27.000 δολάρια που θα αποδώσει στον δήμο για τις ζημιές που υπέστη ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

Το πανεπιστήμιο ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, δεσμεύτηκε να παρέχει πλήρη βοήθεια προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Σαπίρα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ακροβατικές επιδείξεις σε… κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ