Βρήκαν τη σορό του βρέφους που έγινε σύμβολο της αεροπορικής τραγωδίας – ΦΩΤΟ

Η σορός του νεαρότερου θύματος της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά, της μόλις 10 μηνών Νταρίνα Γκρομόβα, εντοπίστηκε 21 μίλια (33,7 χιλιόμετρα) μακριά από το σημείο που βρίσκονται τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους.

Το γεγονός ότι το άψυχο κορμάκι της Νταρίνα βρέθηκε τόσο μακριά από το σημείο συντριβής του αεροσκάφους, ενισχύει την εκδοχή σύμφωνα με την οποία, το αεροπλάνο να ανατινάχθηκε πολύ νωρίτερα από όσο πίστευαν μέχρι σήμερα οι ειδικοί.

Για αυτόν το λόγο και προκειμένου να μην χάσουν επιπλέον στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου, οι αρχές διεύρυναν το πεδίο ερευνών στα 25 μίλια.

Όπως σημειώνει η DailyMail, το γεγονός ότι η σορός του μωρού βρέθηκε πιο κοντά στο αεροδρόμιο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αεροπλάνο ανατινάχθηκε λίγο μετά την απογείωσή του.

H μικρή Νταρίνα είχε γίνει από την πρώτη στιγμή το σύμβολο της τραγωδίας. Μία φωτογραφία της, που λίγο πριν την επιβίβασή τους στο μοιραίο αεροσκάφος είχε τραβήξει η μητέρα της, με την μικρή να χαζεύει τα αεροπλάνα, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας συγκίνηση για τον άδικο χαμό του βρέφους. Τα πτώματα των γονιών της, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί 58 επιβατών, 19 από τους οποίους θα κηδευτούν σήμερα ή αύριο.

Διαβάστε επίσης:

Times: Βόμβα στο εσωτερικό του ρωσικού airbus δείχνουν οι έρευνες

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ