Αιτία απόλυσης… ένα like στο Facebook – ΦΩΤΟ

Υπάλληλος εταιρείας στη Βρετανία απολύθηκε επειδή έκανε like σε μία φωτογραφία στο Facebook και μάλιστα όχι εν ώρα εργασίας.

Ο 27χρονος, Troy Garrod, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, αποφάσισε να κάνει like σε μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook μία συνάδελφος του και έδειχνε μία μπλούζα με τυπωμένους πέντε λύκους στο πίσω μέρος της, στις αποθήκες της εταιρείας.

Η φωτογραφία η οποία συνοδευόταν από το σχόλιο «Θεέ μου, πεθαίνω από τα γέλια. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει σελίδα υποστήριξης αυτών των φούτερ με τους λύκους χαχαχαχα» είχε συγκεντρώσει πάνω από 70 likes οπότε ο νεαρός δεν θεώρησε κακό να πράξει και εκείνος το ίδιο.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 27χρονος έλαβε γραπτώς την απόλυση του με την αιτιολογία ότι προσέβαλε το συνάδελφο στον οποίο ανήκει η επίμαχη μπλούζα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήξερε καν σε ποιον ανήκει η μπλούζα και δεν είχε πρόθεση να κοροϊδέψει κανέναν. Έκανε like όπως έκαναν και άλλα 70 άτομα.

«Δεν ήξερα τι σημαίνει η φωτογραφία αλλά όλοι όσοι δούλευαν εκεί έκαναν like οπότε έκανα και εγώ νομίζοντας ότι είναι κάποιου είδους αστείο. Όταν έλαβα το μήνυμα ότι απολύομαι σοκαρίστηκα. Πληγώθηκα πολύ και νευρίασα, όλοι οι συνάδελφοί μου θεωρούν ότι είναι γελοίο αυτό που συνέβη» δήλωσε ο νεαρός στη Mirror.

Πηγή: Mirror

Δείτε επίσης:

Κατσίκια οδήγησαν σε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφος

Γκράφιτι “μεταμορφώνουν” μια πόλη σε… έκθεση ζωγραφικής – ΦΩΤΟ

Ανακαλύφθηκε ταινία της Ντίσνεϊ από το 1928

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ