Οι 10 πιο επικίνδυνες συμμορίες στον πλανήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Από την ιαπωνική Γιακούζα, μέχρι τις συμμορίες των φυλακών της λατινικής Αμερικής και των ΗΠΑ, ένα βίντεο συγκεντρώνει τις 10 πιο επικίνδυνες εγκληματικές συμμορίες του κόσμου.

1. PCC: Primeiro Comando da Capital: Οργάνωση που πρωτοεμφανίστηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και είναι η δημοφιλέστερη στις φυλακές της χώρας. Εμπλέκεται σε δολοφονίες αστυνομικών, εμπόριο ναρκωτικών, απαγωγές αξιωματούχων κ.λπ

2. The Αryan Βrotherhood :  Η Αδελφότητα των Αρίων δημιουργήθηκε στις φυλακές των ΗΠΑ και εκτός από την εγκληματική της δράση έχει και ρατσιστικό φυλετικό υπόβαθρο.

3. Barrio Azteca: Ιδρύθηκαν στην πολιτεία του Τέξας στις αρχές του 1990. Τα μέλη «χτυπούν» τατουάζ με αζτεκο-ινδιάνικο κεφάλι και φτερά ανάλογα την ιεραρχία.

4. Yakuza: Η μαφία της Ιαπωνίας είναι η πιο πολυάριθμη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο (εικάζεται πως αγγίζει τα 150.000 μέλη)

5. Bloods and Crips: Άλλη μια εγκληματική συμμορία που δημιουργήθηκε και δρα στις φυλακές των ΗΠΑ. Τα μέλη της φορούν χαρακτηριστικά μπλε χρώματα και χρησιμοποιούν ιδιαίτερο συνθηματικό χαιρετισμό

6. Hell’s Αngles: Το γνωστό κλαμπ με μηχανόβιους εμπλέκεται σε πληθώρα εγκληματικών

7. The Mungiki: Δρα στην Κένυα και είναι μια εθνικιστική οργάνωση που θεωρείται και αίρεση.

8. Cosa Nostra: Η Ιταλική μαφία με έδρα την Σικελία και παρακλάδια στις ΗΠΑ

9. Los Zetas: Μεξικανική εγκληματική οργάνωση με διασυνδέσεις με τα καρτέλ ναρκωτικών.

10. Mara Salvatrucha (MS-13): Εγκληματική οργάνωση στις ΗΠΑ με μέλη από το ΕΛ Σαλβαδόρ, που ελέγχει το οργανωμένο έγκλημα σε πολλές νότιες και δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Οι ζώνες απαγορευμένων πτήσεων

Έρχεται το μεγαλύτερο “Big Brother” πείραμα στην ανθρωπότητα – 10.000 υποψήφιοι για 20 χρόνια 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ