Σοκάρουν οι εικόνες από τα συντρίμμια του ρωσικού airbus – ΦΩΤΟ

Τις πρώτες εικόνες από το σημείο που γράφτηκε η νέα αεροπορική τραγωδία με 224 νεκρούς και αδιευκρίνιστα αίτια μέχρι στιγμής, μετέδωσε η αιγυπτιακή τηλεόραση.

Στο συγκεκριμένο σημείο είναι έντονη η μυρωδιά της κηροζίνης, ενώ οι άνδρες των συνεργείων διάσωσης εντοπίζουν ανθρώπινα σώματα σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων.

Πληροφορίες που θέλουν έναν αυτόπτη μάρτυρα να καταθέτει ότι είδε το αεροπλάνο μέσα σε φλόγες και καπνό να χάνει γρήγορα ύψος, ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ οι αιγυπτιακές αρχές διαψεύδουν ότι στην τραγωδία έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη ένοπλα τμήματα των τζιχαντιστών.

Και οι 224 επιβάτες του μοιραίου Airbus που κατέπεσε στο Σινά της Αιγύπτου ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια της πτήσης της Kolavia, αναφέρει το πρακτορείο TASS, μεταδίδοντας δηλώσεις Αιγύπτιων διασωστών.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των νεκρών στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης, οι οποίοι περιμένουν να ενημερωθούν επίσημα για την τραγωδία.

Στα δύο έχει κοπεί το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα μέλη των σωστικών συνεργείων που επιχειρούν στην περιοχή της συντριβής.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι διασώστες περιγράφουν ανατριχιαστικές εικόνες, με επιβάτες που βρέθηκαν νεκροί, δεμένοι στις θέσεις τους ανάμεσα στα συντρίμια και 17 παιδιά μεταξύ τους.

Η συντριβή του μοιραίου Airbus στο Σινά, καταγράφεται στ��ς μαύρες σελίδες του μακάβριου καταλόγου με τις μεγάλες αεροπορικές τραγωδίες.

Το ρωσικό αεροσκάφος μετέφερε 224 επιβάτες, ανάμεσά τους 17 παιδιά, και 7 άτομα προσωπικό και συνετρίβη στην περιοχή Χασάνα, νότια του Αρίς, στο Σινά της Αιγύπτου.

Το αεροπλάνο μετέφερε κυρίως Ρώσους τουρίστες. Οι αιγυπτιακές αρχές ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με το Airbus A321 της Kolavia Flight 7K9268 ραντάρ 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Σαρμ αλ Σέιχ της Αιγύπτου, στην Ερυθρά Θάλασσα, με προορισμό την Αγία Πετρούπολη.

Διαβάστε επίσης:

LIVE – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τη νέα αεροπορική τραγωδία

Νεκροί όλοι οι επιβάτες του μοιραίου Airbus – Συγκλονίζει η νέα αεροπορική τραγωδία 

Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν το ρωσικό airbus – Διαψεύδουν οι Αιγύπτιοι

Ήταν επιβάτες του μοιραίου Airbus – ΦΩΤΟ

Οι τελευταίες φωτογραφίες των επιβατών του μοιραίου airbus – ΦΩΤΟ

Αποκλείουν οι αιγυπτιακές αρχές οποιαδήποτε ανάμειξη των τζιχαντιστών στη συντριβή του airbus

AFP: Παρακλάδι του ISIS στην Αίγυπτο ισχυρίζεται ότι κατέρριψε το airbus

Έλεγχοι σε δείγμα καυσίμων από τον τελευταίο ανεφοδιασμό του μοιραίου airbus

Έρευνα στα γραφεία της Kogalymavia για την αεροπορική τραγωδία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ