Ο πρίγκιπας Χάρι στον Λευκό Οίκο – ΦΩΤΟ

Τον πρίγκιπα Χάρι υποδέχθηκε στον Λευκό οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Βρετανός πρίγκιπας έφτασε στον Λευκό Οίκο περπατώντας και έδειχνε διαρκώς ντροπαλός και κομπλαρισμένος.

Ο πρίγκιπας Χάρι προηγουμένως είχε εγκαινιάσει μαζί με την Μισέλ Ομπάμα τα «Invictus Games» που θα διοργανωθούν για πρώτη φορά στην Αμερική. Όπως είπε αργότερα σε συνάντησή του με αξιωματούχους, μετέφερε λάθος την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι αγώνες στην χώρα.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να καλωσορίζουμε στον Λευκό Οίκο τον πρίγκιπα Χάρι», είπε μετά τη συνάντησή τους ο Μπαράκ Ομπάμα. «Αν και είχα την ευκαιρία να περάσω πολύ χρόνο με τόσα μέλη της οικογένειάς του, αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε απευθείας. Έχει γνωρίσει ήδη πολύ καλά την Μισέλ, για ένα σωρό λόγους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε εδώ για να συζητήσουμε για τα «Invictus Games», μία πρωτοβουλία που φέρνει κοντά τραυματισμένους στρατιώτες από όλο τον κόσμο υπό την ηγεσία του πρίγκιπα Χάρι και άλλων, ώστε να καταστήσει ικανό να μην βλέπουμε μόνο τις θυσίες που έχουν κάνει, αλλά και την απίστευτη συνεισφορά, τη δύναμη και το κουράγιο που συνεχίζουν να δείχνουν», συνέχισε ο Αμερικανός Πρόεδρος που επαίνεσε παράλληλα τον Βρετανό πρίγκιπα για τη στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Λευκός οίκος: Οι ΗΠΑ δεν διατίθενται να επιτεθούν στο Ισλαμικό Κράτος

Το τζόκινγκ του Ρέντσι με ποδηλατικό… κολάν στην Αβάνα – ΦΩΤΟ

Μαρόκο – Στη φυλακή νεαρός που παρίστανε τη σύζυγο του βασιλιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ