Σάλος στη Γαλλία για την όμορφη Ελληνίδα αστυνομικό του Ολάντ – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα γαλλικά Μέσα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Figaro, ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα αστυνομικό στην ασφάλεια του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη.

«O Φρανσουά υπό γοητευτική “ασφάλεια” στην Αθήνα» γράφει η Figaro για την Ευρυδίκη Σουλιώτη όπως ονομάζεται η Ελληνίδα αστυνομικός που θα είναι ο φύλακας άγγελος του Γάλλου προέδρου κατά την 3ημερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

«Πολύ όμορφη , ψηλή, ξανθιά, γαλλόφωνη . Αυτή η αστυνομικός ειδικεύεται στην προστασία υψηλών προσωπικοτήτων στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση την επέλεξε για να ¨προστατεύει ¨ τον Γάλλο Πρόεδρο κατά την επίσκεψή του . Τα τοπικά μέσα θεωρούν ότι πρόκειται για μία κίνηση του Αλέξη Τσίπρα για να ευχαριστήσει τον Φρανσουά Ολάντ για την φιλία του προς την Ελλάδα» σημείωνε η Figaro.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνίδα αστυνομικό η οποία σύμφωνα με τους συναδέλφους της, είναι μία εξαιρετική και ικανότατη αξιωματικός.

Πολλοί χρήστες των social media κατηγόρησαν την γαλλική συντηρητική εφημερίδα για σεξισμό.

Όμως, πριν από λίγες ώρες η εφημερίδα όχι μόνο ζήτησε συγνώμη από την αστυνομικό στο twitter αλλά κατέβασε και το  αντίστοιχο άρθρο από την σελίδα της.

«Μετά τη δημοσίευση μίας μικρής αστοχίας η Figaro ζητά συγγνώμη από την κυρία Ευρυδίκη Σουλιώτη και από τους αναγνώστες της» ανέφερε η εφημερίδα σε ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε επίσης:

Η… Αμαζόνα που θα γίνει η σκιά του Ολάντ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ