4 μηνών έγκυος η ερωμένη του ιερέα

Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης φέρεται ότι διανύει η πέτρα του σεξουαλικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας Αμερικής. Η 45χρονη ερωμένη του ιερέα Γεωργίου Πασσιά Έθελ Μπουζάλας υποστηρίζει ότι κυοφορεί το παιδί του, ενώ αυτός διατηρεί τις επιφυλάξεις του για την πατρότητα και την έχει πιέσει να προχωρήσει σε άμβλωση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» ο επίσκοπος Φασιανής και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Αντώνιος, η περουβιανής καταγωγής «βαφτισιμιά» και ερωμένη του Πασσιά εκμυστηρεύτηκε στον ίδιο ότι είναι έγκυος, κάτι που, όπως διαπιστώθηκε, γνώριζε ο ιερέας.

«Μου είπε ότι δεν ξέρει εάν το παιδί είναι όντως δικό του και αφήσαμε εκεί το θέμα» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο επίσκοπος Αντώνιος για την αντίδραση του ιερέα, ο οποίος αρνήθηκε επίσης ότι της ζήτησε να προχωρήσει σε άμβλωση. «Αυτός λέγει όχι, αυτή λέγει ναι. Εκείνος μου είπε ότι τόσα χρόνια ομιλούσα εναντίον των εκτρώσεων και δεν θα μπορούσα να της έλεγα να κάνει έκτρωση» πρόσθεσε ο επίσκοπος στον «Εθνικό Κήρυκα».

Πηγή: Espresso  

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύψεις από τον σύζυγο της Περουβιανής για τον ομογενή ιερέα

Ομογενής ιερέας πρωταγωνιστεί σε ερωτικό σκάνδαλο στο Μανχάταν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ