Επίθεση αυτοκτονίας η διπλή έκρηξη στην Άγκυρα;

Πιθανότατα βομβιστής αυτοκτονίας κρύβεται πίσω απο τη διπλή έκρηξη στην Άγκυρα, αναφέρει το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Kαι το Reuters μεταδίδει επικαλούμενο κυβερνητικούς αξιωματούχους πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για  βομβιστή αυτοκτονίας. 

Ρεπόρτερ του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στο σημείο είδε τουλάχιστον 15 πτώματα να κείτονται στο έδαφος και να έχουν καλυφθεί από σημαίες, ενώ κηλίδες αίματος και ανθρώπινα μέλη είναι διάσπαρτα στο δρόμο.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan από τηνπλευρά του κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς και 100 τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είδαν πολλούς νεκρούς να κείτονται στο έδαφος. 

Οι δύο εκρήξεις έξω από τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό σημειώθηκαν με χρονική διαφορά 10-20 δευτερολέπτων. 

Οι συγκεντρωμένοι μπροστά από το σταθμό θα έπαιρναν μέρος στη διαδήλωση που είχαν οργανώσει από κοινού η συνομοσπονδία εργαζομένων στο δημόσιο τομέα ΚΕΣΚ, η συνομοσπονδία εργατικών συνδικάτων ΝΤΙΣΚ, η Ένωση Ιατρών Τουρκίας (ΤΤΒ) και η Ένωση Επιμελητηρίων Μηχανικών (ΤΜΜΟΒ) με τίτλο «Σε πείσμα του πολέμου, ειρήνη εδώ και τώρα -Ειρήνη-Ψωμί-Δημοκρατία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Φονικές εκρήξεις στην Άγκυρα – ΦΩΤΟ

Οι πρώτες εικόνες από την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ